Verse zalm
Benodigdheden:
-1/2 witte serderie, in reepjes
-1/2 komkommer, in plakjes
-1 dl olfijolie
-100 gr zalmcarpaccio
-1 dl citroensap
-1 groot meergranen stokbrood
-10o gr zure room
-peper
Meng de serderie met de olijfolie.
Schik de zarlmcarpaccio op een bord en besprenkel deze met het citroensap>
Laat één zijde daar 5 minuten marineren (het resultaat is dat je koud bakt doordat de zuren de zalm gaar maken), draai de carpaccioa om en laat opnieuw 5 minuten marineren.
Snijd het meergranenbrood in gelijke schijfjes.
Haal de carpaccio uit de marinade en verdeel de marinadie over de schijfjes brood.
Schik hierop enkele sneetjes komkomer en leg daar de gemarineerde zalm op.
Werk af met de gemarineerde serderie, een lepeltjes zure room en wat peper.