Spinaziecannelloni
Benodigdheden:
-olijfolie
-2 tenen knoflook, gehakt
-600 gr jonge spinazie, gehakt
-300 gr gehakt
-1 citroen, geraspt
-300 gr ricotta
-120 gr Parmezaanse kaas, geraspt en extra om te strooien
-250 gr gedroogde cannelloni
-400-500 ml bechemelsaus
Verwam de oven voor op 200 graden.
Doe een scheut olijfolie in een middelgrote pan.
Fruit daar de knoflook een paar minuten in.
Slink er dan de spinazie bij.
Rul het gehakt
Schep de geslonken spinazie in een om en doe er de citroenschil, het gehakt, de ricotta en de parmezaanse kaas bij.
Meng alles goed door elkaar en voeg zout en peper naar smaak toe.
Vul de cannelloni met het spinazie-ricottamengel en leg ze dicht tegen elkaar aan in een ovenschaal.
Schenk er de bechamelsasu bij, strooi er de geraspte kaas over en zet ze 15 tot 20 minuten in de hete oven of tot de cannelloni zacht zijn.
Laat ze voor het serveren een paar minuten uit de oven staan.