Wasabimousse met groeen-appelkaviaar
Benodigdheden (8 stuks):
-2 blaadjes gelatine of 2 g agaragar
-20 ml sojaroom
-1 tl honing
-1 eiwit
-130 gr verse kaas
-1/2 tl wasabipoeder
-1 groene zure appel
-citroensap
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Knijp ze uit en laat ze in een pan samen met de sojaroom en honing smelten.
Klop het eitwit zeer stijf.
Meng de verse kaas met het wasabipoeder.
Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig door de verse kaas en vervolgens de room met de gesmolten gelatine.
Spuit of lepel het mengsel in 8 glaasjes en laat minstends een uur opstijven.
Haal kleine bolletjes uit de appel en besprenkel met wat citroensap.
Leg ze boveop de wasabimousse en serveer.
Je kunt de appel natuurlijk ook in kleine blokjes snijden.