Spaghetti met bejaarde Reypenaer en gerookte IJsselmeerpaling

Benodigdheden (4p):
-500 gr spaghetti
-olijfolie
-2 sjalotjes, fijngesnipperd
-2 jonge preien, in ringen
-1 flinke scheut prosecco
-250 gr Ijsselmeerpaling, in stukjes
-1 bos bladpeterselie, fijngehakt
-4 rote rijpe tomaten, in blokjes
-50 gr Reypenaer kaas, geraspt
-1 pot ingemaakte venkeltjes, of geblancheerde venkel
-2 limoenen, in partjes

Kook de spaghetti in ruim water met een beetje olijfolie tot hij net niet gaar is.
Giet de spaghetti af in een vergiet en spoel onder stromend water koud. Dit om doorgaren te voorkomen. Laat hem goed uitlekken.
Fruit de knoflook, de sjalotjes en de prei in een beetje olijfolie. Let erop dat de knoflook niet verkleurt. Voeg de spaghetti toe en blus af met een goede scheut prosecco. Laat de inhoud met de deksel op de pan warm worden.
Voeg op het laatst de paling, de bladpeterselie en de tomaat toe.

Schep de spaghetti goed om en serveer in een schaal met de geraspte Reypenaer, ingemaakte venkeltjes en de partjes limoen.