Gnocchi met geroosterde pompoen en geitenkaas
Benodigdheden:
-450 gr pompoen, geschild en in blokjes van 2 cm gesneden.
-1 teentje knoflook, geperst
-2 el olijfolie
-500 gr aardappelgnocchi (gnocchi de patate)
-200 gr jonge spinazie
-gr zachte geitenkaas
Verwarm de oven voor (180 graden).
Doe de pompoen, de knoflook en de olijfolie in een braadslede.
Bestrooi dit met zout en peper en schep het even goed om.
Rooster dit 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Schep de pompoenblokjes halverwege nog een keer goed om.
Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking en snijd de geitekaas in blokjes.
Voeg vlak voor het einde van de bereidingstijd de spinazie aan de gnocchi toe en giet deze af.
Schep het gnocchi/ spinaziemengsel door de pompoenblokjes in de braadselde en bestrooi met geitenkaas.