Taai-taai

Benodigdheden (15 stuks):
-300 gr bloem
-1 tl bakpoeder
-4 el gestamte muisjes
-4 tl koek- en speculaaskruiden
-1 tl kaneel
-175 ml vloeibare honing
-1 ei gesplitst
Voor het glazuur:
-1 el citroenlimonadesiroop
-5 el poedersuiker

Zeef de bleom en het bakpoeder boven een kom.
Meng de muisjes, de kruiden en de kaneel erdoor.
Maak een kuiltje in het mengsel en schenk de honing en het eiwit erin.
Klop met een mixer op de laagste stand tot een kruimelig deeg.
Vorm een bal.
Wikkel in vershoudfolie en leg ongeveer 30 minuten in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 160 graden.
Maak 15 vormpjes van 1/2 cm dikte.
Leg op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk met de eidooier en bak in 12 minuten gaar.
Laat 30 minten afkoelen.

Meng de siroop en de suiker tot glazuur

Rating: 2.9047619047619 sterren
399 stemmen