Spaghetti met carpaccio
Benodigdheden (4p):
-250 gr spaghetti
-2 teentjes knoflook, gesnipperd
-1 rode peper, gesnipperd
-2 el peterselie, gehakt
-1 bosje rucola
-300 gr carpaccio
-3 el olijfolie
-1 citroen, geraspt
-150 gr parmezaanse kaas
vinigraitte voor de rucola:
-olie
-azijn
-zout
-peper
-honing
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
fruit de knoflook en de peper in de olie en voeg vervolgens de peterselie en het citroenrasp toe>
Voeg 1 el water en de spaghetti toe.
Dit goed doorroeren en nog maximaal2 minuten laten koken.
Doe de rucola opeen grote schaat.
Een beetje vinigraitte erdoor en de spaghetti erover leggen>
Daar bovenop leg je de carpaccio.
Nog een beetje vinigraitte en als laatste strooi je er de parmezaanse kaas over.