Krokante parmezaanse koekjes met ricotta en kruiden sla

Benodigdheden:
-50 gr parmezaanse kaas, vers geraspt
-50 gr ricotta
-25 gr gemengde kruiden zoals bieslook, dragon, platte peterselie, gewaasen en geplukt.
-1 el olijfolie
-2 tl oude balsamico azijn
-zout en peper

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verdeel de kaas n 4 porties.

Bekleed een bakblik met bakpapier en schep de kaas erop.

Strijk de porties uit tot circkels van ongeveer 10 cm doorsnede en bak ze 5 tot 6 minuten in de oven.

Laat ze iets afkoelen en haal ze met een platte spatel van het bakpapier
Vouw e om een deegrol of een schone fles en laat ze dan helemaal afkoelen.

Leg op elk bord een kaaskoekje, schep hierop een lepel ricotta en een plukje van de kruiden.
Maal er wat zout en peper over en besprenkel met balsamcio.

Rating: 2.7140115163148 sterren
521 stemmen