Volkoren bruschetta met gerookte eendenborst

Benodigdheden (8 stuks):
-4 sneden volkorenbrood
-1 el olijfolie
-1 teentje knoflook
-100 gr jonge bladspinazie
-noodmuskaat, mespunt
-100 gr gerookte eendenborst
-8 kwarteleitejs
-zout en peper

Duw 8 rondjes uit het volkorenbrood.
Leg de sneedjes brood op een rooster en bestrijk ze met wat olie.
Plaats ze 1 minuut onder een grill zodat ze aan beide zijde een beetje krokant zijn.
Wrijf ze in met een teentje knoflook.
Smoor de spinazie in een beetje olijfolie en kruid met wat noodmuskaat.
Snijd de eendenborstplakjes in kleine snippers.
Bak de kwarteleitjes in een pan met anti-aanbaklaag.

Plaats vervolgens op elkaar:
volkorentoast, spinazie, eendenborst en bovenop een gebakken kwartelei.
Kruid met zout en peper.

Rating: 2.6716101694915 sterren
472 stemmen