Winterwraps met kalkoen en andijvie
Benodigdheden:
-100 gr chorizo of salami, in blokjes
-300 gr kalkoenfilet, in reepjes
-1 rode ui, gesnipperd
-1 rode paprika, in blokjes
-1 el milde paprikapoeder
-1 blik tomatenblokjes (100gr)
-8 wraptortilla's
-150 gr griekse yoghurt
-1 zak panklare andijvie
-zout en peper
In een hapjespan de chorizo zachtjes laten uitbakken.
Kalkoen, ui en paprika erdoor scheppen en alles 5 minuten roerbakken.
Paprikapoeder erover strooien en even laten meebakken.
Tomatenblokjes met vocht en zout en peper toevoegen.
Nog 10 minuten op matig vuur een dikke saus laten worden.
Intussen de tortilla's verwarmen.
Tortilla's bestrijken met de yoghurt en de rauwe anijvie-reepjes erover verdelen.
Kalkoen met saus in het midden scheppen.
Onderkant en de zijkanten om de vulling vouwen.