Benodigdheden (4p):
-500 gr rundergehakt
-4 el gehakte munt
-1 tl komijnpoeder (djinten)
-1 tl kaneelpoeder
-2 el arachideolie
Voor de muntyoghurt
-2 teentjes knoflook,fijn gehakt
-2 el citroensap
-300 ml yoghurt

Leg houten prikkers in water om verbranden te voorkomen. 
meng het rundergehakt met 2 eetlepels munt, komijnpoeder, kaneel, zout en peper.
Verwarm de ovengrill of gebruik een grillpan. 
Vorm worstjes van het gehakt en rijg het aan de spiesjes. Bestrijk ze met de olie. 
Rooster de kebab niet te dicht onder de grill of in een hete grillpan in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
Keer de spiesjes regelmatig om. 
Meng de rest van de munt met de knoflook, het citroensap, zout, peper door de yoghurt.

Serveer de kebab met de muntyoghurt