cibatta gegrilde kip

Benodigdheden (8p):
-2 tl gemalen komijn
-2 tl paprikapoeder
-2 tl gedroogde oregano
-12 el olijfolie
-1 kg kipfilet
-40 gr platte peterselie
-30 gr koriander
-30 gr munt, alleen de blaadjes
-2 tenen konoflook
-100 gr kappertjes
-2 ciabatta broden

Meng de komijn, het paprikapoeder, de oregano, 4 el olie, en 2 tl zout.
Wrijf de kip in met het mengsel.
Vehit de grillpan en grill de kip in ongeveer 15 minuten gaar.
Keer regelmatig.
Laat iets afkoelen.

Doe ondertussen voor de salsa verde de rest van de olie, de peterselie, de koriander, de munt en de knoflook in de keukenmachine.
Pureer dit tot een gladde saus.
Schep de kappertjes met wat vocht uit het potje erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Verhit de grillpan. Snijd de ciabatta in 8 stukken en snijd deze open.
Grill het brood 2 minuten met de snijkant naar beneden.
Snijd de kip in plakjes en beleg het brood hiermee.
Verdeel de salsa verde erover.