Tomatenschuim

Benodigdheden (10 glaasjes):
-1 cherry tomtaatjes
-2 tenen knoflook
-200 ml kippenbouillon
-2-3 tl worchestershiresaus
-10 gr espuma van Sosa
-5 stengels bleekselderij.

Kruis de tomaatjes in en schenk er kokend water over.
Verwijder het vel en de kroontjes.
Die de tomaatjes in een keukenmachine of blender

Pel de knoflook en voeg deze aan de tomaatjes toe.
Schenk de kippenbouillon erbij en voeg ook enkele druppels worchestershiresaus toe.
Draai de massa glad.

Schenk het sap in een slagroomapparaat met de inhoud van een 1/2 liter en bewaar tot het gebruik in de koelkast.

Schud het apparaat en vul met 2 patronen.

Snijd de bleekselderij in repen.

Spuit het tomatenschuim in glaasjes en serveer met de bleekselderij.

Rating: 2.8388429752066 sterren
484 stemmen