Hartige minitaartjes met tomaat en parmaham

Benodigdheden (12 stuks):
-12 vellen filodeeg
-50 gr boter, gesmolten
-12 minibolletjes mozzarelle
-12 blaadjes basilicum
-2 el rode pesto
-12 plakken seranoham
-3 el pijnboompitten, grof gehakt

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bestrijk een vel filodeeg met boter en klap deze dubbel.
Bestrijk dit weer met boter en klap nog een keer dubbel tot een vierkantje.
Klap heb dan nog één maal dubbel en snijd dit door midden zodat je 2 vierkantjes hebt.
Doe dit ook met de andere vellen.

Vet de holtes van een muffinvorm in en vorm ze tot bakjes.

Bak ze ongeveer 7 minuten in de oven.

Bestrijk de mozzarella met pesto en een plak ham.

Haal de bakjes uit de oven en leg de mozzarella in het bakje

Bestrooi met pijnboompitjes en leg de bakjes nog eens 7 minuten in de oven.