Gevulde entrecôtes
Benodigdheden (4p):
-4 entrecôtes
-2 sjalotjes, gesnipperd
-2 el archideolie
-1 stevige mango
-1 el verse gember, geraspt
-1 rode peper, fijn gehakt
-1 el suiker
-2 el korianderblad, gehakt
-zout en peper
Snijd de entrecôtes aan de zijkant open en bestrooi de binnenkant met zout en peper.
Fruit voor de vulling de sjalotjes in de olie.
Snijd de mango in stukjes en fruit deze met de sjalotjes mee. Voeg daarna de gember, de rode peper, de suiker en het korianderblad toe.
Fruit dit alles nog 2 minuten mee.
Vul de entrecôtes hiermee en zet ze vast met een prikker. Grill het vlees ongeveer 3 minuten aan elke kant rosé.
Bestrooi met peper en zout en garneer met een schijfje mango en een blad koriander.
De mango kan eventueel ook vervangen worden door ananas.