Geroerbakte garnalen met gember en paksoi
Benodigdheden (4p):
-1 pak eiernoedels
-1 rode peper, in reepjes
-3 cm verse gember, geraspt
-3 el zonnebloemolie
-1 rode ui, in ringen
-1 teentje knoflook, fijngesneden
-2 el ketjap
-1 zak tijgergarnalen, ontdooid
-1 struik paksoi, in reepjes
-1 limoen, in vieren
-koriander, fijngesenden
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit de olie en van de ui en de knoflook 1 minuut.
Bak de gember en de rode ui 2 minuten mee.
Voeg de ketjap en de garnalen toe en roerbak de garnalen in 3 minuten gaar.
Roerbak tenslotte de paksoi nog 1 minuut mee.
Voeg de noedels toe aan de garnalen en de paksoi.
Meng alle ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel over 4 borden en serveer met een partje limoen.
Lekker met koriander